Afterwork Athletics Championships – AAC

Afterwork Athletics Championships este un eveniment de atletism corporate desfășurat indoor pe timp de iarnă. Prima ediție a avut loc pe 8 decembrie 2018 simultan cu Cupa de Iarnă se Seniori, Tineret, Juniori categoriile I, II și III și Veterani.

Cupa de Iarnă este o competiție de atletism ce cuprinde toate probele clasice de alergări tip sprint, semi fond fond, aruncări și sărituri pentru sezonul indoor. Este o competiție ce se organizează de peste 20 de ani la nivel național. În 2018 au participat aproximativ 400 de sportivi de la peste 30 de cluburi sportive din țară.

Afterwork Athletics Championships, aflat la prima ediție de tip pilot, a strâns 40 de participanți de la 10 companii / ONG-uri. Fondurile obținute din taxele de participare s-au utilizat pentru organizarea Campionatelor Municipale din bucurești.

Rezultatul ediției pilot este unul neașteptat. Peste 100 de înscrieri obținute, dintre care 40 validate. Au participat corporatiști de naționalități române, spaniole, italiane. S-au acordat medalii de participare tuturor sportivilor și kituri de participare.

Deși o competiție ușor neglijată în detrimentul Cupei de Iarnă (competiție de obiectiv național pentru care atleții de performanță s-au pregătit pentru încercări de tentative de record), sperăm ca în 2019 Afterwork Athletics Championships să devină o competiție de sine stătătoare.

Vreau să fiu voluntar


Printre evenimentele pentru care se recrutează voluntari, se numără:

  • ASE Student Run & Bucharest Students Run
  • Crosul Iubirii
  • Afterwork Athletics Championships
  • Campionate Municipale de Atletism

Sunt de acord să fiu recontactat pentru a afla de alte oportunități privind evenimente sportive și voluntariatul pentru acestea

Da, sunt de acordNu, nu sunt de acord

Proiecte de suflet

ASE Student Run

Eveniment non-profit pentru studenti si elevi

Crosul Iubirii

Pentru toti alergatorii care iubesc

Afterwork Athletics

Competitie Corporate în sala de atletism

Revigorarea atletismului bucureștean

Din funcția de președinte al Asociației Municipale de Atletism Bucuerști

Bucharest YMI

Young Marketers Internship