Cloud Athletics Manager – CAM Athletics Management

Cloud Athletics Manager este o aplicație dezvoltata in cloud pentru organizatorii de competiții de atletism si pentru structurile sporrive.

Aplicația poate sa administreze cu succes procesele financiare de baza, adaptate la legislația unei anumite țări.

Pe partea de administrare competiții asportiv, in aplicație se pot gestiona baze de date de cluburi sportive afiliate si neariliate, de sporrivi, antrenoei și de calendare competiționale multiple.

Mai mult de atat, secțiunea de calendar competițional conține 2 module:

  • Modulul fișă de competiție – unde Organizatorul isi poate administra propriile competiții, calendarul propriu, datele de acceptare a inscrierilor, probe sportive acceptate, modalutati de înscriere, plata online, program de concurs, regulament de concurs, forum de dezbateri concurs, formular de contact și feedback pentru fiecare eveniment, formular de donarii, atașamentele foto-video si reUlrezul live sau oficiale.
  • Modulul calendar competițional comun – este un calendar in care orice organizator de evenimente isi poate adauga competițiile, urmand a fi aprobate de catre un administrator. Acest modul este un insteuinst de promovare a activităților sportive regionale sau naționale, oferind mai multa interacțiune pentru utilizatori. Modulul poate gestiona cu succes calendarul unei Federații Sportive Naționale.

Curand vor fi disponibile și module pentru autentificarea in conturi de antrenor, sportiv sau club sportiv. Pe zona nivelului următor de administrare, se poate da acces unui responsabil de arbitraj ce poate genera comisiile de concurs.

Proiecte de suflet

ASE Student Run

Eveniment non-profit pentru studenti si elevi

Crosul Iubirii

Pentru toti alergatorii care iubesc

Afterwork Athletics

Competitie Corporate în sala de atletism

Revigorarea atletismului bucureștean

Din funcția de președinte al Asociației Municipale de Atletism Bucuerști

Bucharest YMI

Young Marketers Internship