Crosul Iubirii

Crosul Iubirii este un eveniment organizat din pasiune pentru sport și viata. Dorim sa demonstran ca putem alerga pentru orice scop sau cauza, atat timp cat iubim ceea ce facem.

Evenimentul conține 3 curse diferite:

  1. Cuppidon Race – cursa îndrăgostiților. Aceasta va avea loc in luna mai, dar promitem ca in februarie vom acorda cele mai multe premii, cu ridicarea aceaaces in luna mai, direct la podiumul de premiere! Cursa este necompetitivă.
  2. Family Race – este o cursa care expeima iubirea in familie. Ne dorim sa aducem membrii familiei tale la un loc și să petreceti timp prerios împreună, să va aduceți aminte că vine vara si ca trebuie să iesiri mai des în weekend.
  3. Athletic Race – cursa iubitorilor de performanță. Nu contează nivelul atins la antrenamente. Contează ca iubești să te autodepășești sau să te întreci cu cineva. Sau poate iubești sa castigi sau poate iubești sa iti testezi limitele. Singura cursă competitiva din Crosul Iubirii te așteaptă cu premii speciale.

Spre deosebire de alte evenimente organizate de noi, la acesta se va percepe o taxă de participare. Dacă se vor colecta mai multe fonduri, acestea vor fi direcționate către dezvoltarea activității Asociatiei Municipale de Atletism București pentru organizarea de competiții de performanță la nivel de copii, juniori, tineret, seniori si veterani.

Proiecte de suflet

ASE Student Run

Eveniment non-profit pentru studenti si elevi

Crosul Iubirii

Pentru toti alergatorii care iubesc

Afterwork Athletics

Competitie Corporate în sala de atletism

Revigorarea atletismului bucureștean

Din funcția de președinte al Asociației Municipale de Atletism Bucuerști

Bucharest YMI

Young Marketers Internship