Acest articol este despre procrastinare și despre motivația de a ne implica în activitățile uzuale. Dacă simți că articolul acesta este absurd sau banal, înseamnă că ești în altă ligă. 🙂 În acel caz, îți recomand să mergi în etapa următoare.

Sportul de anduranță m-a învățat că omul nu are limite. Uneori chiar îmi pare rău că mulți oamenii nu au ocazia să întâlnească acel sentiment al faptului că nu avem bariere.

Partea bună este că putem să ne depășim barierele de zi cu zi. Nu trebuie să alergi 20 sau 50 de kilometri. Decât dacă faci atletism 🙂

Trebuie să îți faci treaba bine, să ții pasul cu deadline-urile din cariera profesională și cu deadline-urile de acasă. Da, deadline-urile de acasă sunt extrem de importante.

Dar ce facem când simțim că nu mai putem? Simplu! Continuăm să facem uz de energia noastră și vom descoperi că acolo de unde vine este mult mai multă decât credem. De cele mai multe ori, organismul nostru își ia pauză înainte să fie nevoie pentru a se conserva cât mai bine. 🙂 Totuși, este ideal să ne mai și ordihnim și să știm să ne înțelegem corpul atunci când chiar are nevoie de odihnă.

Proiecte de suflet

ASE Student Run

Eveniment non-profit pentru studenti si elevi

Crosul Iubirii

Pentru toti alergatorii care iubesc

Afterwork Athletics

Competitie Corporate în sala de atletism

Revigorarea atletismului bucureștean

Din funcția de președinte al Asociației Municipale de Atletism Bucuerști

Bucharest YMI

Young Marketers Internship

About the author

Coman Paul-Tiberius

Sunt un adevărat iubitor al sportului, un voluntar convins și un spirit plin de inițiativă. La bază sunt specialist în marketing și management, iar ca profesionalizare, programator web.
Inițiativa este sportul meu favorit. Prin urmare, este nevoie de un astfel de site care să-mi prezinte proiectele.
Mereu deschis parteneriatelor și colaborărilor, Paul.
PS:Mă puteți contacta mereu prin formularul de contact.

Leave a Comment