Astăzi am primit un email de la un client că nu se poate conecta la adresa de email corporate, adresă întregistrată în Gsuite. După mai multe verificări, aflu că serverele Gmail sunt căzute la nivel global.

Unii utilizatori nu au putut să trimită emailuri, altii atașamente. Majoritatea problemelor apar la atașarea de fișiere. Unii utilizatori au întâmpinat probleme la viteza de încărcare.

Aș putea spune că este cumva greșit să zicem că serverele Gmail sunt down la nivel global. Pentru că pot accesa serviciul, pot filtra mailuri, pot scrie…chiar am comunicat cu clienți. Mai mult, este o eroare de funcționare la Google.

Foarte mulți utilizatori au avut probleme cu joburile, mai ales în această perioadă în care se practică foarte mult lucrul de acasă.

S-a mai întâmplat o criză similară îm 2009, pe 24 septembrie când utilizatorii nu au mai putut să își acceseze contactele. La acea vreme Google picase de 2 ori la interval de 3 săptămâni, punând în pericol companii și persoane care depind de serviciile sale.

Am testat cu trimitere de atașament sau cu inserare imagine inline și se pare că în ambele cazuri am avut o eroare de trimitere.

Proiecte de suflet

ASE Student Run

Eveniment non-profit pentru studenti si elevi

Crosul Iubirii

Pentru toti alergatorii care iubesc

Afterwork Athletics

Competitie Corporate în sala de atletism

Revigorarea atletismului bucureștean

Din funcția de președinte al Asociației Municipale de Atletism Bucuerști

Bucharest YMI

Young Marketers Internship

About the author

Coman Paul-Tiberius

Sunt un adevărat iubitor al sportului, un voluntar convins și un spirit plin de inițiativă. La bază sunt specialist în marketing și management, iar ca profesionalizare, programator web.
Inițiativa este sportul meu favorit. Prin urmare, este nevoie de un astfel de site care să-mi prezinte proiectele.
Mereu deschis parteneriatelor și colaborărilor, Paul.
PS:Mă puteți contacta mereu prin formularul de contact.

Adaugă comentarii

Leave a Comment