Ca în orice domeniu, în sport avem o lipsă de persoane bine pregătite pentru a creşte industria, pentru a performa asemenea campionilor. De la medici sportivi, la antrenori, preparatori, vânzători, specialişti în marketing ş.a.m.d. Cerere există, ofertă există.

Sprijin cu tot dragul astfel de iniţiative similare unui târg de locuri demuncă. Este un proiect real, este o şansă pentru găsirea de noi oportunităţi.

Cerere există cusiguranţă. Oferta de muncă trebuie să fie puţin ajustată pieţii sportului.

Mai mult de atât, recomand cu târie voluntariatul şi practica, ucenicia într-ale sportului! Sunt multe de învăţat la fiecare eveniment sau în interiorul fiecărei structuri sportive, fie că este vorba de club sportiv, federaţie, ligă etc.

Centrul de Consiliere si Orientare în Cariera al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport organizează „U.N.E.F.S. Career Day”, cu ocazia împlinirii a 95 ani de la înființarea universităţii. Este un târg de joburi şi internshipuri care reunește branduri din toate domeniile sportive.

Aştept un mesaj din partea structurilor sportive interesate să caute potenţiali angajaţi,interni sau voluntari. Organizatorul pune la dispoziţia dvs. standul în sala de sport a UNEFS pe 7 iunie între orele 11:00-17:00 şi lunch break-ul la ora 13:00.

Proiecte de suflet

ASE Student Run

Eveniment non-profit pentru studenti si elevi

Crosul Iubirii

Pentru toti alergatorii care iubesc

Afterwork Athletics

Competitie Corporate în sala de atletism

Revigorarea atletismului bucureștean

Din funcția de președinte al Asociației Municipale de Atletism Bucuerști

Bucharest YMI

Young Marketers Internship

About the author

Coman Paul-Tiberius

Sunt un adevărat iubitor al sportului, un voluntar convins și un spirit plin de inițiativă. La bază sunt specialist în marketing și management, iar ca profesionalizare, programator web.
Inițiativa este sportul meu favorit. Prin urmare, este nevoie de un astfel de site care să-mi prezinte proiectele.
Mereu deschis parteneriatelor și colaborărilor, Paul.
PS:Mă puteți contacta mereu prin formularul de contact.

Leave a Comment