După cum știm, Google are un impact uriaș asupra modului în care folosim internetul. Orice schimbare produsă de această mega-corporație, produce efecte înlănțuite. Mega-corporațiile se comportă asemenea unor State, iar similar legilor, ei aplică niște termeni și condiții.

Rolul acestui articol este să sumarizăm schimbările cele mai importante care pot avea un anumit impact asupra noastră în online.

Au schimbat modul de a-și prezenta termenii și condițiile

Cred că este absolut prima dată când văt o politică a unui site care să fie prezentată atât de prietenos, cu imagini, cu cuprins dinamic ș.a.m.d. Este o premieră, chiar dacă ne-am fi putut gândi cu toții la asta. Google dă încă o dată dovadă de inițiativă și inovație. Existența lor este un ghid live de bune practici.

Scopul principal al acestei schimbări este ca oamenii să nu mai sară peste termeni și condiții ci să le citească.

Au creat un centralizator al termenilor specifici pentru fiecare serviciu oferit

Se găsesc aici: https://policies.google.com/terms/service-specific

Au adăugat secțiuni noi

Au adăugat secțiuni noi privind limitele de văstă pentru crearea unui cont Google, permisiunile de folosire ale brandurilor Google și proceduri referitoare la solicitările privind datele personale.

Google ne mai spune că dacă nu acceptăm termenii și condițiile, putem oricând să ne oprim din a posta conținut la ei și din a utiliza serviciile. De asemenea, putem încheia relația cu ei ștergând contul google.

Concluzii

De această dată, modificările sunt minore, mai mult acestea se îndreaptă spre clarificări mai bune și spre o organizare a tuturor termenilor într-un singur loc. Tocmai scriam despre aceste probleme într-un articol anterior. Se pare că și ei își cunosc neajunsurile, dar nu întotdeauan există și timp să le îndreptăm cât mai rapid.

Proiecte de suflet

ASE Student Run

Eveniment non-profit pentru studenti si elevi

Crosul Iubirii

Pentru toti alergatorii care iubesc

Afterwork Athletics

Competitie Corporate în sala de atletism

Revigorarea atletismului bucureștean

Din funcția de președinte al Asociației Municipale de Atletism Bucuerști

Bucharest YMI

Young Marketers Internship

About the author

Coman Paul-Tiberius

Sunt un adevărat iubitor al sportului, un voluntar convins și un spirit plin de inițiativă. La bază sunt specialist în marketing și management, iar ca profesionalizare, programator web.
Inițiativa este sportul meu favorit. Prin urmare, este nevoie de un astfel de site care să-mi prezinte proiectele.
Mereu deschis parteneriatelor și colaborărilor, Paul.
PS:Mă puteți contacta mereu prin formularul de contact.

Leave a Comment